tiistai 23. lokakuuta 2012

Suomalaisen yhteiskunnan antituho tamperelainen Seppo Lehto 673 äärettömän oikeassa omalta listaltaan: Asuntoja ensisijassa asunnottomille suomalaisille ja pakolaisten vastaanotosta voimme luopua Hölmölän hankkeena

Suomalaisen yhteiskunnan antituho tamperelainen Seppo Lehto äärettömän oikeassa omalta listaltaan: Asuntoja ensisijassa asunnottomille suomalaisille ja pakolaisten vastaanotosta voimme luopua Hölmölän hankkeena

 Seppo Lehto on toisin kuin Katainen Jyrki, Jutta Urpilainen ja Turun hovioikeuden määrittelemä "yhteiskunnalle vaarallinen" ehdotonta vankeutta (kokonaistuomio 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta ns. julkisuuden henkilöiden ja virkamiesten väitetyistä "törkeistä kunnianloukkauksista", sekä pe..profeetta Muhammedin "uskonrauhan loukkaus" = totuus historiallisista henkilöistä on uskonrauhan loukkausta vain islamin kohdalla. 

Uskoisin monen muun lailla, että yhteiskunnallemme on aiheutunut haittaa ja vaaraa nykyisen hallituksen toimista EU:n hulluina tukipaketteina enemmän kuin mikään lainkohtamme pystyy tuomitsemaan edes sarjamurhaajaa. 
Oikea osoite olisi laittaa koko hallitus yhteisvastuullisesti M1-lähetteellä hoitoon, merkinnällä yhteiskunnalle ja itselleen vaarallisina ei koskaan julkiseen virkaan, eikä koiranpaskojen siivousta kummempaan. 

Poliittisen demlakerman (Demlalakimiehet mm. tavja hjalonen ja valtionsyyttäjät) herkkähipiäisyyden sovittaminen vankeudella on tämän päivän tarkoitushakuista oikeudettettomuutta farisealaiseen tapaan.

Kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto: Perhepoliittisia asunnottomuus- ja liikennekannanottoja yksityisautoilusta ja pyöräilystä Tampereella. Lisää aiheesta ensimmäisen lapsenlapseni kera http://tamperelainen-kuntavaaliehdokas-2012.blogspot.com - Annatteko tukeanne?

----------------------------------
----------------------------------
http://tamperelainen-seppo-lehto-valtuustoon.blogspot.fi/
-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti