perjantai 3. heinäkuuta 2020

#BlackLivesMatters eli "Musta tulevaisuus" on vain täynnä monikulttuurisuususkovaisten ripulista islam- ja mokutuspaskaa, siksi kuntavaaleissa Tampereella #WhiteLivesMatters Seppo Lehto suomalaisten perinteisten arvojen asialla

#BlackLivesMatters eli "Musta tulevaisuus" on vain täynnä monikulttuurisuususkovaisten ripulista islam- ja mokutuspaskaa, mikä ei pesemälläkään lähde pois, vaan vaaditaan vastaavia toimia kuin USA:ssa missä väärinperustein kansalaisuuden saaneet voivat menettää ns rikollisesti kansalaisuutensa saannon, sekä joutuvat karkoitetuiksi! Sitä samaa Suomeenkin!


Siksi kuntavaaleissa Tampereella #WhiteLivesMatters Seppo Lehto suomalaisten perinteisten arvojen asialla tanssahdellen milloin mattoharja, moottorisaha tmv käsissään:

Seppo Lehto tanssahtelee suursuomalaisesti ei kommarinatsien natsahtelujen tahtiin, mikä on enempi ripaskaa isovenäläisellä pelonkulttuurilla mautettuna kannibaalikulttien ymv pedofiilikulttien neekerirumpujen kuminalla


Ei kiitos Kumbayjaa huudoille ja neekerirummutuksille. Kiitos Herralle että eräs tunnettu nahkallaanratsastaja siirtyi hiljan helvettiin rummuttamasta keskuudestamme.

Humanisti moniosaaja Seppo Lehto jokaisen suomalaisen asialla kuntavaaleissa Tampereella 2021 
Https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

Erilaiset virkaloiset pygmeinä tarjoavat harhaanjohtavaa suomenkielen ja suomalaisten kansanmurhaa raiskausta toisin kuin valkoinen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampereen kuntavaaleissa 2021:
https://mustille-murkinaa.blogspot.com
Seppo Lehto ei ole siis tarjolla, eikä tarjoa mitään mustaa: Ei siis pikkumustissa, eikä koiriin sekaanuttuen, eikä neekerien ihmisarvoa vieden väittäen neekereitä koiriksi, kuten ne jotka mustaavat / mustamaalavat neekerit koiriksi "musta"-sanoilla.

Totuus erilaisista "rasismi"-väitteistä kumuloituu ohesissaa kuvissa:


----------------------------



---------------
Tamperelainen Seppo Lehto valtuustoon tuellanne kuntavaaleissa 2021
Kuntavaaleissa tervetuloa yhteislistalle Seppo Lehdon kanssa. Kerätkää 10 nimeä kannatuslistaanne ja ottakaa yhteyttä ajoissa, kiitos yhteisellä asiallamme.
https://tamperelainen-seppo-lehto-valtuustoon.blogspot.com/
------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti